ادويه چيست
در هنر آشپزي، كلمه ادويه به هر قسمت خشك شده از گياه، به غير از برگ اشاره مي كند كه براي چاشني و طعم دادن به دستور غذا استفاده مي شود، اما به عنوان ماده اصلي استفاده نمي شود. اما چرا اغلب نه برگ هاي خشك شده ادويه نمي گوييم؟ زيرا برگ گياهان كه به صورت خشك شده مورد استفاده قرار مي گيرند گياهان دارويي محسوب مي شوند. هر قسمت ديگري از گياه، از جمله پوست خشك، ريشه، دانه ها، شاخه ها يا هر قسمت ديگري از گياه بجز برگ آن، ادويه محسوب مي شود. امروزه هند بزرگ ترين مصرف كننده، توليد كننده و صادركننده ادويه جات در جهان است و ادويه هاي هندي از جمله بهترين و مرغوب ترين ادويه ها در جهان محسوب مي شوند
شهر ادويه كجاست؟
اگر بخواهيم با نگاهي به طول تاريخ، بزرگ ترين و مشهورترين خاستگاه ادويه را معرفي كنيم بايد از كشور هند نام ببريم. ادويه هاي هندي به دليل رايحه منحصر به فرد و طعم و مزه جادويي و همين طور خواص ارزشمند، پرطرفدارترين ادويه ها در سطح جهان هستند و از طرفي بزرگ ترين بازار داخلي ادويه متعلق به كشور هند است.
به بياني ديگر اين كشور عمده ترين توليدكننده، مصرف كننده و صادر كننده ادويه در جهان است. كشور هند از ميان 109 گونه ادويه شناخته شده در جهان، 75 گونه آن را دارا است.
منبع اين مطلب